Arrenquen els actes del Correllengua 2014 a Matadepera

Avui es fa la presentació del conte "Operació Monestir"

La Torre
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:51h
El Correllengua 2014 viu aquesta setmana el gruix principal d'actes a Matadepera, amb diverses activitats per celebrar-lo, amb l'objectiu de reivindicar la llengua i la cultura catalana.

Així, aquest dilluns 20 d'octubre a les 7 de la tarda i al Casal, hi ha la presentació del conte "Operació Monestir", basat en el concert-cantata de celebració del Mil·lenari de Matadepera. Just després de la presentació del conte, també es projectarà el vídeo del concert-cantata "Operació Monestir".

El divendres 24 d'octubre hi haurà una ponència a càrrec de la poetessa terrassenca Marta Pessarrodona, que parlarà sobre "Les germanes de Llull", en un acte que serà presentat per Joan Antoni Ferran. La xerrada tindrà lloc al Casal de Cultura a dos quarts de vuit del vespres.

I finalment, dissbte, Els actes comencen a les 12 amb un concert de la Banda de Matadepera al Casal de Cultura. A les quatre tindrà lloc un torneig d'Scrabble al Casal de la Gent Gran, i a les sis es projectarà al Casal de Cultura la pel·lícula "Els Croods", pels més menuts.

A les set tindrà lloc una Cercavila que s'iniciarà a a la plaça de Jaume Corcoy. A quarts de 9 a la plaça del Casal, arribada de la flama i lectura del manifest. A les 9 i a la mateixa plaça, botifarrada i amanida populars (al preu de 6 euros), i a partir de les 10, un concert popular amb "Muscat".