Pau Vallvé porta a Terrassa el seu darrer disc «Pels dies bons»

La Torre
18 d'octubre del 2014
Pau Vallvé.
Pau Vallvé.
Aquest diumenge, a les vuit del vespre, la Nova Jazz Cava acull el concert de Pau Vallvé. L'artista torna als escenaris per presentar un nou disc "Pels dies bons", després del celebrat “De bosc”, que va ser escollit com un dels millors del 2013 per revistes com Rockdelux, Go Mag o Enderrock, i com el millor del 2012 per Mondo Sonoro. Amb aquell treball va fer una extensa gira per sales, teatres i festivals de tot Catalunya, que també el va portar fins a Itàlia, Berlín i diversos llocs d’Espanya.

Al Mercat de Música Viva va estrenar la nova gira. Pau Vallvé munta una banda diferent expressament per a cada disc. Aquest cop anirà acompanyat del Jordi Casadesús al baix i teclats i del Víctor Garcia a la bateria. Serà un format explosiu però alhora envolvent i delicat.

Terrassa tindrà el privilegi de ser la primera parada de la gira de presentació d’aquest nou disc, després de la pre-estrena en el Mercat de Música Viva de Vic. Una gira que el portarà també per Barcelona, Madrid, València, Saragossa, País Basc, Castelló, Tarragona o Lleida, entre d'altres ciutats.

Taquilla Entradium 12€ / Entradium 10€