Francisco Vega deixa l'Ajuntament de Viladecavalls

L’anunci s’ha produït aquest matí i Pedro Nogués, segon de PVA, pren el relleu

La Torre
17 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:58h
Pedro Nogués i Francisco Vega
Pedro Nogués i Francisco Vega | A.V.

Francisco Vega i Aragón, cap de llista de Plataforma Viladecavalls Actiu (PVA), ha anunciat avui divendres 17 d’octubre la seva renúncia al càrrec de regidor de l'Ajuntament.

Vega ha subratllat que finalitza la seva etapa com a regidor per motius personals i que n'inicia una de nova professional que li impedeix atendre les àrees de responsabilitat que té encomanades. Per aquest motiu, creu que és el moment de prendre aquesta decisió.

Francisco Vega ha estat tinent d’alcalde i regidor durant diverses legislatures municipals. He viscut grans i molt importants, participant de la inauguració d' infraestructures cabdals per al poble. També he passat per una moció de censura, i mantinc que realment era necessària perquè el govern que hi havia portava a aquest poble a la ruïna".

L'encara segon tinent d’alcalde ha tingut paraules de record pels desapareguts Sebastià Homs i PacoCano. “He sofert la pèrdua d'un company i alcalde, així com he patit una família trencada per l'assassinat d'un regidor”. Tot i la renúncia de Vega, contínua el pacti de govern liderat per Cesca Berenguer, mantenint la coalició de set regidors.