El Natació organitza un masterclass en benefici de l'Associació Sanfilippo

El matí solidari del CNT conclourà amb bodycomba

La Torre
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 7:36h
El Club Natació Terrassa organitzarà el proper dissabte 25 d’octubre una gran jornada solidària de masterclass en benefici de l’Associació Sanfilippo Barcelona.

L’acte es desenvoluparà entre les 10.00 i les 14.00 i aplegarà un total de quatre masterclass. L’esdeveniment s’iniciarà amb dues masterclass de cycling d’una durada de quaranta-cinc minuts que començaran a les 10.00 i a les 11.00, respectivament.

Posteriorment, a les 12.15, tindrà lloc una masterclass de CXWORX de trenta minuts, en la qual s'estrenarà una nova coreografia. El CXWORX és un programa intens, precís i molt efectiu dissenyat específicament per tonificar i enfortir els abdominals i els glutis, millorar la força funcional i ajudar en la prevenció de lesions, que el club ha incorporat enguany al programa d’activitats dirigides.

El matí solidari conclourà amb una masterclass de bodycombat d’una hora que començarà a les 13.00. Tot aquell que vulgui participar-hi haurà de fer un donatiu de 7 euros, ja sigui anticipadament al Punt d’Atenció al Soci del club o el mateix dia 25.

És especialment recomanable inscriure’s amb antelació en cas de voler prendre part en les masterclass de cycling, atès que el nombre de bicicletes disponibles és limitat.

Una associació nascuda a Terrassa
L’Associació Sanfilippo Barcelona va néixer l’any 2010 a Terrassa impulsada per Fernando Merchán i Belén Zafra, els pares del Pol, un nen de 5 anys al qual se’l va diagnosticar la síndrome degenerativa de Sanfilippo, una malaltia de les anomenades rares que ataca el sistema nerviós central, tot provocant un deteriorament motriu i mental sever, i que causa la mort prematura entre els 15 i els 20 anys.

Des de llavors, l’associació treballa incansablement amb científics d’arreu del món, en una cursa contrarellotge amb l’única finalitat de trobar una cura per a una síndrome que es calcula que afecta un de cada 70.000 naixements. L’Associació Sanfilippo Barcelona forma part del Consorci Hands, integrat per diverses associacions similars dels Estats Units i de França. Entre totes elles, financen l’única esperança de vida per als nens afectats, l’anomenada teràpia gènica, liderada pels doctors Bryan Bigger, de la Universitat de Manchester, i Alexey Pshezhetsky, de la Universitat de Mont-real, així com altres teràpies alternatives que compten amb el suport del doctor Daniel Grimberg de Barcelona.