El bisbat de Terrassa organitza les III Jornades Transmet!

El lema d’aquest any és: "Transmissió de la Fe per a la Nova evangelització"

La Torre
16 d'octubre del 2014
El cap de setmana del 18 i 19 d’octubre, el bisbat de Terrassa organitza les III Jornades Transmet!  El lema d’aquest any és: "Transmissió de la Fe per a la Nova evangelització".

Les delegacions episcopals d’Apostolat Seglar, Pastoral del Mon de la Cultura, Catecumenat i Catequesi coordinen el funcionament de les jornades que, com diu el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, "volen ajudar en aquest camí de reflexió i aprofundiment en el context de la nova evangelització que ens demana el papa Francesc per tal de transmetre la joia de l’Evangeli.”
 
Les jornades s’obriran el dissabte 18 a les 11 del matí, al Casal Borja de Sant Cugat, amb una conferència impartida per Julián Barrio Barrio, arquebisbe de Santiago de Compostel.la, amb el lema de les jornades.
 
A la tarda, a dos quarts de cinc, tindran lloc tres trobades simultànies sobre diversos àmbits  en la transmissió de la fe: Saiz Meneses presidirà la trobada diocesana de catequistes; Salvador Cristau, la trobada amb els responsables del catecumenat i catequesi d’adults; i Josep Monfort, la trobada amb professors, animadors de la fe i responsables de moviments.
 
Seguidament, a les sis de la tarda, tindrà lloc el Plató de realitats diocesanes, conduït per Francesc Rosaura, director i presentador del programa Signes dels Temps de TVE, i Xavier Aguilar, coordinador d’emissions de Ràdio Estel, que presentaran diverses realitats diocesanes en relació a la transmissió de la fe.
 
Al vespre encara tindrà lloc, a les deu, al monestir de Sant Cugat, l’Escola de Pregària, amb la participació de la germana Glenda, i seguidament l’actuació de la Moixiganda, per cloure la jornada. En aquest acte, es podrà fer una aportació econòmica que anirà destinada a Càritas diocesana.
 
Diumenge, després d’una taula rodona a dos quarts d'onze a la Fundació Busquets de Terrassa sobre la coordinació entre la parròquia, l’escola i la família, per la transmissió de la fe, es clouran les  III Jornades Transmet! amb l’Eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa a la catedral de Terrassa, a les 12, amb la participació dels cors de Pueri Cantors de la diòcesi.
 
La inscripció a les Jornades és gratuita.  Per a més informació, inscripció i reserva entrades Concert: www.seglarterrassa.org.