​Terrassa celebra la II Jornada sobre Govern Obert

Tindrà lloc aquest dijous al Vapor Universitari i se centrarà en la participació de la ciutadania en la presa de decisions públiques

La Torre
15 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:29h
El tinent d’alcalde d’Hisenda i Serveis Generals, Alfredo Vega, per delegació de l’alcalde de Terrasa, Jordi Ballart, presidirà aquest dijous l’acte d’obertura de la II Jornada sobre Govern Obert “Open Government Terrassa”, que se celebrarà al Vapor Universitari al llarg del dia. A l’acte, que tindrà lloc a les 9.30 h, assistiran també representants dels grups municipals. 

Al llarg de tot el dia se succeiran les ponències i taules rodones, que enguany se centraran sobretot en la participació de la ciutadania en l’elaboració de polítiques i en la presa de decisions públiques. Altres temes que es tractaran seran l’impacte de la nova Llei de la Transparència i la gestió de Big Data. La jornada comptarà amb més de 180 participants, entre ponents i públic inscrit. 

La sessió de dijous dóna continuïtat a l’Open Governtment Day, la primera jornada dedicada al govern obert, que va organitzar l’any passat l’Ajuntament de Terrassa dins la seva aposta per una gestió pública oberta i transparent, palesa també en iniciatives com el Portal de Transparència o el portal Open Data.