​Sabor egarenc als premis Butaca

Dues coproduccions del CAET, una de les quals amb la presència de l'actor Òscar Muñoz han estat nominades als guardons teatrals

La Torre
15 d'octubre del 2014
Actualitzat el 16 d'octubre a les 7:49h
Dues coproduccions del CAET han sortit nominades en aquesta edició dels premis Butaca. "La nit just abans dels boscos" (TNT-CAET/Arsènic Creació) ha estat nominada com una de les millors obres de la temporada de Petit format. El seu intèrpret, l'egarenc Òscar Muñoz, també ha estat nominat com un dels millors Actors teatrals. Així mateix, i en la modalitat de dansa, la Cia. Marta Carrasco ha estat nominada pel seu espectacle B. Flowers.

Els Premis Butaca són els guardons de referència del món del teatre a Catalunya. Els Butaca van néixer l’any 1995 amb l’objectiu de crear uns premis escollits exclusivament pels espectadors. Aquesta decisió tenia una doble voluntat: crear els primers premis de teatre de votació popular de Catalunya i apostar per un guardó especialment sincer, lliure de qualsevol manipulació i deslligat d'empreses i organitzacions vinculades professionalment al món de l'espectacle.