Vigués afirma que Terrassa «està més bruta que mai»

CiU posa en marxa una campanya on denuncia la manca de neteja de la ciutat i anima tothom a fer saber quins són els punts negres

J.M.O.
10 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:02h

Aspecte de totes les deixalles que es poden veure en aquest carrer de La Maurina Foto: La Torre

El grup municipal de Convergència i Unió posa en marxa una campanya sobre la neteja de la ciutat de Terrassa. Mariona Vigués, la portaveu, afirma que la brutícia dels carrers "és una realitat. Ho veiem en sortir de casa, i ha augmentat els darrers mesos. L'equip de govern ha perdut el control de la neteja. Terrassa està més bruta que mai". Vigués ha remarcat que la higiene dels vials és una de les principals responsabilitats de l'equip de govern. CiU rebla que la brutícia és culpa d'una gestió deficient, la manca de resposta a les noves necessitats, i l'antiguitat dels protocols d'actuació.


"Des de CiU havíem avisat i ara ens trobem en una situació límit. Caldrà invertir esforços i diners per revertir-la." Per Vigués i els regidors MontsePlayà i Quim Bigordà l'existència de contenidors bruts mostra "deixadesa. Hi ha trastos al voltant, estan plens a tota hora, queden restes d'escombraries després de passar els camions de recollida. I les parets estan farcides de grafits". A més, afegeixen que en alguns polígons industrials mai s'hi ha actuat.

Per Vigués i els companys de formació, més que diners el que és necessari és fer un replantejament i aprofitar millor els recursos disponibles.

Amb la campanya es crea una etiqueta #Terrassabruta i s'obre una adreça de correu, terrassabruta@gmail.com, per a què la ciutadania faci arribar fotografies de punts negres.

Aspecte de totes les deixalles que es poden veure en aquest carrer de La Maurina Foto: La Torre