Neix Kautic.40, acceleradora d'empreses a Terrassa

En l'acceleradora hi incubarà durant nou mesos tretze empreses de l’àmbit de les TIC, amb un alt valor afegit i amb menys de tres anys de vida

La Torre
11 d'octubre del 2014
Dolors Puig, Joan Parra, Amadeu Aguado i Jordi Arànega a la presentació de KAUTIC.40
Dolors Puig, Joan Parra, Amadeu Aguado i Jordi Arànega a la presentació de KAUTIC.40 | Foto: A.T.

Dolors Puig, Joan Parra, Amadeu Aguado i Jordi Arànega a la presentació de KAUTIC.40 Foto: A.T.


El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, ha presentat aquest dijous una nova acceleradora d’empreses, anomenada KAUTIC.40, adreçada al sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

L’objectiu d’aquesta acceleradora és dotar a empreses del sector de les TIC les eines necessàries per ser més competitives en el mercat. Aquest matí el tinent d’alcalde de l’àrea de promoció econòmica i innovació, Amadeu Aguado, acompanyat del director general de Leitat, Joan Parra, de la directora de l’escola de negocis EUNCET, Dolors Puig i del director de Tecnològika, Jordi Arànega, han presentat i visitat KAUTIC.40  ubicada a l’edifici Tòrax del Parc Audiovisual de Catalunya.

KAUTIC.40 incubarà durant nou mesos, 13 empreses de l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, amb un alt valor afegit i amb menys de tres anys de vida, que rebran tutorització, orientació per a la recerca de finançament i formació per ser accelerades en el seu procés de creixement.

KAUTIC.40, que és la segona acceleradora impulsada pel Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, juntament amb ACCELERACIÓ EN ÒRBITA en aquest cas es col·labora amb la CECOT i la CAMBRA, és el resultat de la filosofia i lema del Parc científic i tecnològic, O40, “compartir x guanyar”. El fet que 13 empreses del mateix sector estiguin connectades i puguin establir aliances i estratègies per aconseguir els seus objectius és símptoma que a dia d’avui no es pot créixer sense cooperar i col·laborar, afirmen des d'Orbital 40.