Els Minyons organitzen el concurs «Terrassenc de ferro»

La colla malva prepara per al dia 18 d'octubre un esdeveniment per saber quins són l'home i la dona més forts de Terrassa

per La Torre, 16 d'octubre de 2014 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Minyons organitzen el primer "Terrassenc de ferro" amb proves de força, equilibri, valor, seny, en el marc d’un assaig de castells al carrer el proper dissabte 18 d’octubre de 2014. La colla malva organitzarà una jornada d’activitats a la plaça Vella amb motiu d’un assaig al carrer preparant els castells d’aquest final de temporada.

Al llarg d’aquesta jornada hi haurà moltes activitats: l’assaig, a les sis de la tarda, concerts, exposicions, tallers, espai infantil… però una de les més destacades serà el campionat “El Terrassenc de Ferro”, que porta com a subtítol el lema casteller “Força, equilibri, valor i seny”. La competició començarà a les quatre de la tarda amb les proves eliminatòries que acabaran a les sis de la tarda. De sis a vuit del vespre hi haurà l’assaig de Castells al carrer, i a les vuit del vespre es celebrarà les finals del “Terrassenc de Ferro”.


La prova tindrà un màxim de 35 participants, està obert a tothom a partir dels 16 anys, i tindrà premis en categoria femenina i masculina. Els premis seran lots de productes i sopars de comerços i restaurants locals.

Segons els impulsors, les proves del terrassenc de ferro, busquen l’home i la dona més forts de la ciutat, però no sols això sinó amb més habilitat i enginy per aconseguir superar els reptes que es plantejaran. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer de dilluns a divendres de 17 a 21h a la Secretaria de Minyons (Carrer del Teatre, núm 4) o al correu minyons@minyons.cat. Tots els participants tindran una samarreta de record. Els participants han de ser a la Plaça Vella un quart d’hora abans de començar el campionat.

 

També hauries de llegir
Fa 423 setmanes

Els Minyons promocionen el Terrassenc de ferro amb un video

Participació