Terrassa acull la V Jornada de la Innovació de Catalunya

El simposi tindrà lloc aquest dimecres al Leitat

La Torre
07 d'octubre del 2014
Leitat organitza aquest dimecres la V Jornada de la Innovació a Catalunya per debatre l’última actualitat, des de la visió industrial i de l’administració pública, sobre la innovació a Catalunya i com afrontar durant el 2015 els reptes privats i els reptes públics.

Catalunya ha d’afrontat reptes importants i és vital la col·laboració entre el sector privat i públic per abordar amb èxit nous mercats en una etapa de post crisi. L’actual entorn econòmic i social demana una major resposta a nivell d’aprenentatge, creativitat i innovació. Orientar-se a concentrar esforços per promoure equips especialitzats en transferència tecnològica, recolzant l’R+D+2I per generar entorns empresarials col·laboratius amb alt contingut en innovació industrial i poder desenvolupar una nova economia basada en el coneixement i el desenvolupament del talent.

Promoure la reflexió des de la innovació sobre els reptes i oportunitats per potenciar l’emprenedoria tecnològica, recolzar l’open innovation i afavorir la col·laboració internacional com a valor del networking tecnològic, és la motivació per la qual LEITAT ha organitzat la V Jornada de la Innovació a Catalunya, seguint el seu paper cohesionador entre mercat i investigació.

Ponents:

Joan Majó (Ex Ministre d'Indústria i Energia i membre del CAREC); Maria Reig (Fundadora de Reig Capital Group); Judith Viader (Directora General de Frit Ravich); Enric Claverol (Director General de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació); Juan Mulet (Director General de COTEC); Miquel Barceló (President d’Innopro Consulting). Moderador: Sr. Jordi Rodríguez (Director General de la Fundació LEITAT)