Nieto i Maiques, bronze en el triatló infantil d'Igualada

La competició consistia en 100 metres de natació, 4 km de ciclisme i 1,6 km de cursa a peu

07 d'octubre del 2014
Els triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito Maria Maiques i Marc Nieto van aconseguir la medalla de bronze en categoria cadet en el Triatló Infantil d’Igualada que va celebrar-se dissabte sota l’organització del Club Atlètic Igualada. La prova cadet va constar de 250 metres de natació, 6 quilòmetres de ciclisme i 3,2 quilòmetres de cursa a peu.

En l’apartat masculí, Nieto va aturar el crono en 34’55” en una cursa que va dominar Àxel Badia (CN Rubí), que va establir un temps de 33’19”. El Natació va comptar amb un segon representant en aquesta cursa, Bernat Marcilla, que va ser onzè amb 41’47”. En l’apartat femení, Maiques va acabar tercera amb un registre de 41’21” en una prova en què va imposar-se Marta Romance (CN Sabadell) amb 35’56”.

En categoria infantil, sobre unes distàncies de 100 metres de natació, 4 quilòmetres de ciclisme i 1,6 quilòmetres de cursa a peu, Ernest Serred va obtenir el vuitè lloc amb una marca de 23’09”.