Presó per gravar la parella en actes íntims dins de casa

Un veí de Terrassa ha estat condemnat per prendre imatges de la dona, sense el seu consentiment, mentre orinava o es desvestia

La Torre
09 d'octubre del 2014
Un jutge de Terrassa ha condemnat un home, Felip M.D, a un any i set mesos de presó, més una multa, per haver gravat amb una càmera oculta la seva companya sentimental mentres orinava o es desvestia, segons informa El Periódico. La parella estava en procés de separació i té un fill en comú.
 
Segons la sentència, es tracta d'un delicte comprès dins de l'àmbit de la violència contra la dona. La magistrada ha prohibit al condemnat a aproximar-se al a seva exdona, al seu domiciñi o al lloc de feina així com comunicar-se amb ella durant tres anys.
 
L'home va col·locar una càmera dins del domicili familiar, ubicat a Terrassa, i va captar imatges de la seva parella sense consentiment. La fiscalia i l'acusació particular demanaven una pena de tres anys i sis mesos de presó. La víctima va denunciar la seva exparell perquè es va trobar a l'ordinador els vídeos i que va trobar la càmera ubicada al lavabo amagada en una caixa de fil dental.