Terrassa acollirà la segona edició de la Fira de Vins i Olis

L'oli és el nou protagonista d'un certamen que el 2013 va rebre 4.000 visitants

La Torre
13 d'octubre del 2014
576_1369843821_Adri_Costa_MG_1196_vins
576_1369843821_Adri_Costa_MG_1196_vins | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

A Terrassa tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de novembre la gran cita dels vins i olis catalans, acompanyats de la bona cuina de restauradors del Vallès. Al llarg d’aquests tres dies, es tastaran els productes dels cellers i distribuïdors que hi participen, que explicaran les seves excel·lències de primera mà.

Activitats diverses convertiran Terrassa de Vins en una fira amb molts atractius. Es  proposa maridar els millors vins a ritme de swing, compartir les tendències en moda i vi a la  desfilada de Casual & Wine, gaudir dels tasts més agosarats i suggerents amb sommeliers i enòlegs reconeguts o conèixer que hi ha darrera del tast de l’oli, el nou protagonista en aquesta edició.

David Seijas, Anna Casabona, Clara Antúnez, Eneko Iribarren, Esteve Esteve, Alex illa, Nestor Gracia, o Montse Martínez són alguns dels experts.

Una edició on la DO Pla de Bages aproparà a un territori ben pròxim i sovint desconegut per a molts. Tot això fins arribar a la franja més nocturna on els còctels tindran el seu moment. Com el tindran els més petits de la casa, en un espai propi per avançar-nos al Nadal i preparar guarniments per a la taula, això sí amb el suro com a element associat a la fira.

Maridatges, tasts, novetats en una edició que té com objectiu superar les xifres d’assistents , més de 4000, i de venda de tiquets, 15000, de la primera edició.