La Fundació Especial Antiga Caixa de Terrassa busca còmplices

Fa una crida a presentar candidatures per formar part del seu Consell Consultiu i de Foment del Mecenatge i Voluntariat

La Torre
05 d'octubre del 2014
La Fundació Especial Antiga Caixa de Terrassa convida a totes les entitats de Terrassa a presentar la seva candidatura per formar part del seu Consell Consultiu i de Foment del Mecenatge i Voluntariat.

Aquest òrgan estarà format per un mínim de 3 persones físiques i un màxim de 10 i seran designades pel Patronat de la Fundació. Els membres d’aquest Consell Consultiu, exerciran el seu càrrec gratuïtament.

Les entitats interessades en formar-ne part han d’enviar un e-mail a presidencia@fundacióct.cat abans del 20 d’octubre i la Fundació es posarà en contacte per facilitar el Reglament i el full d’inscripció.

Les funcions d’aquest Consell Consultiu, són les que s’estableixen a l’article 30.2 dels Estatuts de la Fundació que es transcriu: ‘....Les funcions d’aquest Consell Consultiu consisteixen en promoure la participació i col·laboració de la Fundació amb altres entitats i institucions de l’entorn que persegueixen anàlogues finalitats fundacionals, fomentar les relacions amb el seu entorn territorial, promoure i fomentar el mecenatge privat en col·laboració amb la fundació, promoure el voluntariat per al desenvolupament i creixement de la Fundació‘.