Judith Pérez guanya el premi Mina al millor expedient

Una noia de la Tecnos treu un 10 en el conjunt del batxillerat

La Torre
03 d'octubre del 2014
Marià Galí entrega un premi a Judith Pérez Foto: F.M.

Marià Galí, president de la Fundació Mina, ha lliurat el premi “Fundació Mina al millor expedient” a l’estudiant de l’escola Tecnos Judith Pérez Roldán, per haver obtingut el millor expedient de Batxillerat el curs 2013- 2014.

Judith Pérez s’ha fet mereixedora del guardó en obtenir una mitjana de 10 en el conjunt del batxillerat i un resultat de 9,3 en les proves d’accés a la Universitat (PAU), del que resulta la mitjana de Nota d’Accés de 9,720.

El premi consisteix en una beca de 1.000 euros per tal que la guardonada pugui destinar-los al perfeccionament d’idiomes en una de les escoles especialitzades de Terrassa.

Es tracta d’un premi d’estímul i reconeixement que respon a un dels objectius del Patronat de la Fundació Mina: incentivar la cultura de l’esforç i dels valors d'acord a una trajectòria brillant. Amb una periodicitat anual, el guardó és un reconeixement a l’estudiant que obté, en finalitzar el curs lectiu, el millor expedient de batxillerat i proves d’accés a la Universitat.

En aquesta línia d’afavorir la cultura i la formació, la Fundació Mina impulsa un seguit de projectes i d’iniciatives, entre les que també destaquen els ajuts -a través dels Consells Escolars dels centres educatius- per a famílies d’estudiants d’Infantil i Primària, i ESO amb especials necessitats econòmiques, que enguany es lliuraran en un acte que se celebrarà el dilluns vinent dia 6 d’octubre, a “Els Amics de les Arts”.

Judith Pérez, que ha agraït el guardó i ha manifestat que orientarà la seva carrera acadèmica i professional al món de l’empresa cursant el doble grau d’Administració d’Empreses i de Dret, ha recollit el premi acompanyada de la directora de l’escola Tecnos Gemma Elias, i de la seva mare. Per la seva part, Marià Galí ha felicitat a la guardonada i a la directora de l’Escola Tecnos, i ha fet una reflexió sobre l’aportació que persones amb les seves capacitats i motivació poden fer pel futur social i econòmic de la societat en general. www.fundaciomina.cat Fundació Mina atorga un premi de similars característiques al/la estudiant que ha obtingut la millor qualificació de final de cicle de Formació Professional, cursat a Terrassa.