El sector tèxtil internacional se cita a Terrassa

per La Torre, 2 d'octubre de 2014 a les 15:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Terrassa i el director del museu, Jaume Perarnau. Foto: A.T.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit aquest dijous en qualitat de president de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE), l’obertura del congrés tèxtil internacional “Teixint el futur amb el fil de la innovació”. 
 
L’acte ha tingut lloc al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. A l’acte han assistit també el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, i representants dels grups municipals.
 
El congrés “Teixint el futur amb el fil de la innovació” està organitzat conjuntament per ACTE, l’Associació d’Empreses Innovadores Tèxtils, l’Ajuntament de Terrassa i l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa, entitat vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya. L’objectiu de la jornada, que s’emmarca dins el cicle d’activitats “Terrassa en Òrbita”, és crear un espai de trobada del sector tèxtil a nivell internacional.

 
Recepció oficial als participants al congrés tèxtil Foto: A.T,

 

Participació