Primers casos per a l'oficina d'intermediació a Rellinars

Els usuaris reben suport jurídic gratuït d'una advocada especialitzada en temes hipotecaris

La Torre
03 d'octubre del 2014
Rellinars ja disposa, des d’inicis d’aquest mes de setembre, la seva nova Oficina d'intermediació hipotecària, un projecte que ha estat impulsat pel PSC, primer amb el regidor Jordi Adrià i actualment encapçalat per Francesca Velasco.

Pels socialistes, la posada en marxa d’aquest servei era "totalment necessari", ja que hi ha famílies que es troben "soles i en una situació d’autèntica indefensió perquè no poden fer front a la seva hipoteca".

Aquesta Oficina municipal és un servei gratuït d’assessorament que vol atendre a aquelles famílies que es troben en risc de perdre el seu primer habitatge per no poder pagar les quotes de la seva hipoteca.

Els usuaris rebran suport jurídic d’una advocada especialitzada en temes hipotecaris. Els veïns i veïnes de Rellinars que vulguin sol·licitar atenció per part d’aquesta nova oficina, s’han d’adreçar a la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Rellinars i se’ls concertarà una primera reunió. Des de la seva posada en marxa, ara fa un mes, l’Oficina d’Intermediació Hipotecària ja ha atès dos casos.