Millores als equipaments municipals de Vacarisses

La Torre
30 de setembre del 2014
Arranjament de la pista poliesportiva de l'Eixample Foto: A.V

Durant l’estiu, van iniciar-se un seguit d’obres per millorar equipaments municipals com el Casal de Cultura, La Fàbrica, el Poliesportiu i altres instal·lacions esportives.
 
Gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, s’han rehabilitat l’interior i l’annex del Casal de Cultura, ja que es trobaven en un estat precari. Algunes de les millores que s’hi han fet són la substitució de l’encoixinat dels seients i del terra, la instal·lació d’un sistema de llums digital, l’arranjament de lavabos i portes, i pintura exterior i interior.
 
També s’ha arranjat l’edifici de La Fàbrica. Una de les actuacions que s'hi han fet i que ja ha finalitzat és l’ampliació dels lavabos de la sala polivalent, espai que s’ha pintat. A banda d’adequar-los a les mesures sanitàries que marca la llei, s’hi han incorporat canviadors per a nadons i un servei accessible per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’està ampliant el magatzem de La Fàbrica.
 
Ampliació dels lavabos de la sala polivalent de La Fàbrica. Foto: A.V.

En el cas de les instal·lacions esportives, al Poliesportiu municipal s’han adquirit dos mòduls units: un per al servei de bar de la zona esportiva i un altre per als lavabos de la zona del camp de futbol. A més, s’ha construït un envà per separar la zona de vestidors de la pista poliesportiva, amb la finalitat d’estalviar gasoil del sistema de calefacció. D’altra banda, s’han arranjat les pistes poliesportives de les urbanitzacions de Vacarisses.
 
Cost del projecte:

La Fàbrica
42.317,31€

Casal de Cultura
43.016,47€

Poliesportiu municipal
13.991,22€

Piscina municipal i pistes poliesportives
33.152,37€

Mòduls del Poliesportiu
47.301€