Terrassa acull la segona edició de la Ruta de Tapes Em-BAR-ca't

Fins a 34 bars oferiran tapes de productes de Terrassa gastronòmica del 3 al 19 d'octubre

La Torre
01 d'octubre del 2014
Del 3 al 19 d'octubre, Terrassa acollirà la 2a Ruta de Tapes Em-BAR-ca't del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca en el qual 34 bars oferiran tapes de productes de Terrassa gastronòmica, amb cervesa Estrella Damm.

Els productes de Terrassa Gastronòmica als establiments participants a la Ruta són 23 tots ells elaborats a prop de casa nostra, els autèntics i tradicionals, que han seleccionat i redescobert amb un toc d’innovació i creativitat.

Funcionament de la ruta:

Dirigiu-vos a qualsevol dels establiments, tasteu la tapa i entregueu la guia per tal que us posin el segell del local. Valoreu la tapa (5 “m’ha agradat molt” i 1 “no m’ha agradat”). Podeu adreçar-vos a un altre establiment a tastar una altra tapa i així successivament. Amb la guia, es poden provar tantes tapes com es vulgui. Un cop acabada la campanya, s'ha de dipositar la guia segellada, amb la butlleta emplenada amb les dades personals a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat, 14) o al Gremi d’Hostaleria (c. Ample, 76).