Novena edició del Mercat de les Puces de Ca n'Aurell de Terrassa

"The power of 5" busca crear consciència sobre el problema de la desnutrició infantil i recaptar fons

La Torre
26 de setembre del 2014
L'Associació de Comerciants Ca n'Aurell Comerç i Serveis organitzen aquest dissabte dia 27 de setembre la novena edició de Ca n’Aurell “Flea Market” o Mercat de les Puces. Els impulsors volen que esdevingui un Mercat amb continuïtat per això anuncien que es farà l'últim dissabte de cada mes per tal de convertir-lo en un referent dins dels "Flea Market". Serà al Parc de Sant Jordi de deu del matí a dues del migdia.
 
En aquesta edició hi han inscrites més de 45 parades, entre comerços i particulars. Hi haurà música ambient i visites guiades a la Masia Freixa, a les 10:30 i 12:30. El Mercat també té una vessant solidària amb la campanya contra la desnutrició infantil “The power of 5” i la Fundació Agua de Coco.
 
La campanya “The power of 5” busca crear consciència sobre el problema de la desnutrició infantil i recaptar fons per donar suport a la distribució entre les famílies més necessitades. Al Mercat hi haurà una iniciativa de recollida d’empremtes solidàries per donar suport a aquests esforços, cada empremta es convertirà en un donatiu d'1 dolar. Els fons es destinaran a l’ONG CARE i altres organitzacions humanitàries que incorporen Little Bits com a part dels seus programes d’ajuda que inclouen educació, provisió d’aliments i avaluacions periòdiques del desenvolupament dels nens.
 
D'altra banda, la Fundació Agua de Coco, que treballa perquè els nens de Madagascar i Cambodja tinguin una vida digna i es dediquin a la seva educació, seran els encarregats de fer un campionat de “fútbol pasillo” amb nens de 5 a 10 anys. Cada participant de l’equip guanyador rebrà d’obsequi una boly, que és la pilota amb la qual es jugarà el campionat en format pack de “futbol pasillo”.

També hi haurà una parada la colla del drac Baluk que tindran exposat el Drac i els materials que utilitzen, timbals, casaques i utensilis per fer el foc.

I per últim, una novetats per aquest Mercat de les Puces, un concurs d'Instagram