Batanero: «És un orgull jugar amb Catalunya»

El jugador del Terrassa FC va ser l'autor d'un dels gols en el primer partit de la Copa de les Regions UEFA

La Torre
24 de setembre del 2014
Actualitzat a les 16:42h
La Selecció Catalana va debutar aquest dimarts amb golejada sobre l'AF Piatykhatska (0 – 4). L'equip dirigit per Toni Almendros ha sumat així els tres primers punts de la fase intermèdia europea de la Copa de les Regions UEFA. Un dels protagonistes de la victòria va ser el sallentí David Batanero, futbolista del Terrassa FC.

En una entrevista al programa Esports en Xarxa, Batanero ha afirmat que "és un orgull jugar amb Catalunya. Quan estava en d'altres equips i ja tenia la possibilitat de jugar amb la selecció amateur i veia que convocaven companys meus pensava que si un dia em convocaven, em faria molta il·lusió". El futbolista ha recordat la victòria és fruit de molts elements, per exemple que "els jugadors ens coneixem tots. És molt fàcil jugar amb aquests jugadors" però ha recordat que "Hem d'intentar guanyar els tres partits. No et pots fiar mai dels rivals. Hem de jugar concentrats i amb intensitat". 


 


Des d'avui, el combinat català ja es preparar pel partit contra l'ARF Telenesti (Moldàvia). Almendros definirà la llista de titulars aquest dijous. De moment sap però que el seu proper rival va perdre en el seu debut per 1 a 5 contra l'Eastern Region d'Irlanda del Nord.