El projecte «En torno a la silla», a la llibreria Synusia de Terrassa

Sessió oberta sota el títol "Produir màquines-territoris encarnats d'intersecció"

La Torre
24 de setembre del 2014
Aquest dijous, a les set del vespre, Synusia organitza una sessió oberta sota el títol "Produir màquines - territoris encarnats d'intersecció". Comptarà amb la presència d'Alida Diaz, Antonio Centeno, Elena Urko i Majo Pulido.   
 
Ells presentaran el projecte "En torno a la silla", en el qual conflueixen usuàries, dissenyadores, investigadores, prototips, cossos i sabers diversos que emergeixen de mirar junts a un mateix objecte: una cadira de rodes.  
 
L'interès d'aquesta sessió, segons els impulsors, és "compartir reflexions entorn d'aquestes noves formes/formats de trobada per fer el salt cap a una política que pugui palpar realitats inventades en primera persona: un pensar fent i fer pensant encarnat en el fabricar les màquines que necessitem i que desitgem per a una vida juntes. Moviments que parteixen del cos com a territori de lluita i singularitat d'enunciació, com han estat els moviments feministes, queer i trans o els moviments per a la vida independent des de la diversitat funcional, han vingut advocant en els últims anys per un territori comú de lluita i reflexió, on caben també el disseny lliure, la tecnologia de baix cost i una nova noció d'accessibilitat que ens inclogui a totes".