Els Castellers de Terrassa roden poc fins

Els blauturquesa no poden recuperar les bones sensacions a Reus

La Torre
22 de setembre del 2014
Els Castellers de Terrassa van actuar a la Diada de Misericòrdia a Reus juntament amb la colla amfitriona, els Xiquets i els Nens de Vendrell. Pels blau turquesa l'actuació no va servir per recuperar bones sensacions, ans tot el contrari. Després de descarregar el 5 de 7, havien de desmuntar dues vegades el 2 de 7.

Finalment a la tercera ronda, una relliscada de l'enxaneta després de fer l'aleta la va fer caure del 3 de 7, després d'uns segons d'indecisió de l'acotxador el castell es va desmuntar entre els aplaudiments de suport de la plaça. L'enxaneta del castell no va patir cap lesió.

Ara queden 15 dies sense actuacions, que han de servir als blau turquesa per treballar fort als assajos per tal de poder assolir els objectius proposats, recuperar les bones sensacions i pujar l’ànim després de dues actuacions seguides on les coses no han acabat de sortir com estava previst.

El dissabte vinent dia 27 hi haurà a la plaça del Progrés, al barri de Ca n’Aurell, un assaig especial obert a tothom per tal de donar a conèixer una mica més l’activitat castellera als ciutadans del barri i de la ciutat, a partir de quarts de set de la tarda.

Resum de l'actuació:
Xiquets de Reus: 5de8, id3de9f, 2de8f, 3de9f, 2p5, 5p4
Nens del Vendrell: 7de7, 4de8, 5de7, vano de 5
Castellers de Terrassa: 5de7, id2de7, id2de7, 3de7c, p4