ERC vol redistribuir els locals per a les entitats de Vacarisses

Els republicans consideren que cal modificar els espais en funció de les necessitats de les associacions

Lluïsa Tarrida
21 de setembre del 2014
ERC Vacarisses ha presentat una moció per al plenari d'aquest mes de setembre en què pretén que s'aprovi una nova redistribució dels locals i altres espais cedits a les entitats del municipi.

Els republicans afirmen que actualment hi ha molta "dificultat, a nivell econòmic, per aquestes entitats trobar un espai adequat a les seves necessitats" i que cal posar en valor "feina que aquestes fan a tots nivells però, sobretot, a nivell de cohesió social i de participació en la vida cultural i associativa de la nostra vila".

Així mateix, afirmen que "moltes d'aquestes entitats necessiten pel seu normal funcionament un espai, ja sigui per guardar vestits, material, ja sigui per assajar, etc..." i en molts casos "es troben que l'espai que tenen és del tot insuficient".

ERC manifesta que l'Ajuntament "compta amb suficientment espai per encabir-hi totes les entitats en funció de les seves necessitats" i per això consideren necessari "redistribuir les entitats en funció de les seves necessitats" i "utilitzar els espais existents, i si cal, adequar o construir nous espais a les necessitats de les entitats".