El CF Matadepera cuidarà la nutrició de les jugadores

L'equip tècnic femení incorpora Mireia Libran i Anaïs Capilla, amb l'objectiu de garantir un bon rendiment

La Torre
19 de setembre del 2014
Aquesta temporada 2014-15 l’equip femení del CF Matadepera incorpora al seu equip tècnic el servei de dos nutricionistes, Mireia Libran i Anaïs Capilla, amb l’objectiu de garantir un bon rendiment, tant a nivell mental com físic, de les seves jugadores.

Una dieta sana i equilibrada es la recomanació més habitual per part de tots els professionals vinculats amb el món de la salut. En el cas dels esportistes, el seu rendiment físic està molt influenciat pels hàbits alimentaris que segueix. L’equip femení del CF Matadepera comptarà aquesta temporada amb l’ajut de dos professionals de la nutrició, la Mireia Libran i l’Anaïs Capilla que intentaran donar indicacions a les jugadores per que aquestes obtinguin un rendiment òptim i recuperar-se de la millor forma de l’esforç físic que duen a terme en competició i entrenaments. 

L’objectiu també està enfocat en el rendiment intel·lectual de la plantilla ja que la majoria de jugadores compaginen els estudis i l’esport. Durant la temporada, l’equip nutricionista del femení del CF Matadepera farà un seguiment de les jugadores i el seu rendiment.

Mireia Libran és graduada en nutrició humana i dietètica, especialitzada en nutrició esportiva. Ha realitzat varis treballs relacionats amb el mon de la nutrició, en el que destaca “Efectes dels hàbits alimentaris correctes en el rendiment dels jugadors masculins de Divisió d’Honor d’hoquei herba.

Anaïs Capilla és graduada en nutrició humana i dietètica. Ha realitzat el seu postgrau en farmacologia, suplement i nutrició en l’esport. Actualment treballa com a nutricionista amb el jugador de Primera Divisió del RCE Espanyol, Víctor Àlvarez i el jugador Gabi López vinculat amb el Nàstic de Tarragona de Segona Divisió Nacional. Ha estat protagonista de diverses xerrades sobre nutrició entre les quals destaquem les realitzades a l’equip de Futbol Americà de La Salle High School de Miami i la del Centre de dones d’Àustria.