El Circ Pistolet ha estat un protagonista d''Aixeca el Teló'

La Torre
19 de setembre del 2014
Circ Pistolet

Abans de començar la nova temporada, els amants del teatre han tingut una cita obligada, la gala "Catalunya Aixeca el Teló", que ha arribat a la 13a edició. La festa d'aquest any s'ha celebrat al Gran Teatre del Liceu. El Circ Pistolet ha estat un dels protagonistes. Els egarencs han aparegut un minut i mig a dalt de l'escenari en el moment de presentar el teatre familiar.

La companyia terrassenca estrena el seu espectacle “Incert” al Centre Cultural Terrassa després de fer la residència tècnica dins del programa “Suport a la Creació” el més de novembre al mateix espai. Sis siluetes que recorren l’escenari de l’auditori terrassenc buscant una identitat col·lectiva davant de la incertesa i el no ser. Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics que deixen sense alè al públic i incorporen altres tècniques de circ com el contorsionisme, el portó coreà, el cercle aeri i els malabars.

Com cada any, la trobada, que organitzada per ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya), els Teatres Públics de Barcelona i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, ha estat el moment on el públic ha conegut  les novetats i la programació de tots els teatres de Catalunya, i el tret de sortida de la nova temporada.