Ensurt al carrer de Sicília per un incendi en un pàrquing

Fins a una dotzena de dotacions de Bombers van haver d'actuar per extingir un foc provocat | L'autor, que va ser detingut, també va provocar danys a una dotzena de motos

La Torre
18 de setembre del 2014
Actualitzat a les 18:36h
Era la una de la matinada d'aquest dijous quan un veí del carrer de Carrasco i Formiguera ha trucat la Policia Municipal de Terrassa alertant que hi havia un home en estat etílic bolcant motocicletes a la zona. Una dotació va desplaçar-se fins al barri i va observar fins a tres motos tombats contra tres automòbils. Gràcies a la descripció del testimoni, els agents van localitzar un individu i el van procedir a detenir un cop va reconèixer ser l'autor dels fets. L'home, que tenia dos encenedors a sobre, va ser traslladat abans a Mútua perquè no es trobava en condicions.

Les tres motos havien provocat danys en tots tres vehicles. Un presentava el capó tot abonyegat. El segon, tenia rascades al maleter i la moto tenia la pantalla posterior trencada. I el tercer tenia tot el para-xocs enfonsat. Mentre els agents estaven fent l'informe tècnic un altre veí se'ls va acostar per informar-los que sortia molt fum d'un pàrquing proper, ubicat al carrer de Sicília.

Immediatament es va avisar el servei de Bombers. Tres dotacions van venir de Terrassa, una de Sabadell, dues de Cerdanyola i tres de Badalona. Segons els bombers, el foc havia començat en una motocicleta estacionada a l'interior del local i van advertir que hi havia una dotzena més de vehicles de dues rodes tirats a terra de mala manera. També un parell de turismes van patir petits desperfectes per la caiguda de les motos. Per sort, el pàrquing no va tenir danys estructurals ni dels serveis d'il·luminació ni d'aigua. 

La policia no va haver de desallotjar l'illa de cases al voltant de l'incendi però sí que va informar als veïns que tanquessin bé les portes i finestres i es quedessin a casa mentre el foc no estigués extingit. Com a conseqüència de l'actuació dels serveis d'emergència el carrer va restar tallat al trànsit gairebé dues hores.

La policia va atribuir l'autoria de l'incendi al mateix individu que havia estat arrestat poc abans.