El portal de contes Paper de vidre es presenta a Terrassa

Serà aquest dissabte al Bau House Bar

per La Torre, 19 de setembre de 2014 a les 15:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, dia 20, a les vuit del vespre tindrà lloc la presentació del portal dedicat als contes Paper de Vidre. Serà al Bau House Bar de Terrassa i hi participaran:

- Jordi Martín Lloret (traductor de Boris Vian al català): Explicarà detalls de l'obra de l'escriptor francès i la seva experiència al traduint-lo.

- Rosa Boladeras (actriu): Llegirà un conte publicat a Paper de Vidre.
- Eduard Márquez (escriptor): Presentarà "Vint-i-nou contes menys".

Els impulsors i coordinadors de la segona època de Paper de vidre són Tina Vallès i Guillem Miralles. Vallès escriu, tradueix, corregeix i edita, i es mou pel món editorial i literari català des de fa uns quants anys. Miralles llegeix, coordina, escriu i revisa, de vegades per afició, i professionalment en un altre àmbit que no és precisament el literari. I des del 2006 i fins a inicis del 2014 coordinen i editen plegats el Paper de vidre de la primera època (una revista digital que va arribar als 63 números i als dotze anys de vida).

 

Participació