Més estalvi en la neteja d'equipaments municipals de Vacarisses

Canvis en l'empresa de manteniment del pavelló poliesportiu, la biblioteca, les escoles de primària i les dependències del camp de futbol

La Torre
27 de setembre del 2014

Al concurs públic per a l’adjudicació del servei de neteja dels edificis, dependències i equipaments municipals adscrits a les regidories d’Ensenyament, Cultura i Esports de l’Ajuntament de Vacarisses, s’hi van presentar dues empreses. Un cop analitzades les seves propostes, l’informe tècnic va descartar la de Serveis de Personal i Neteja, S.L. (Servinet), “per incompliment tant del plec tècnic com del plec de clàusules administratives particulars”.

El servei de neteja del Pavelló Poliesportiu Municipal, la Biblioteca El Castell, les escoles de primària Pau Casals i Font de l’Orpina i les dependències del camp de futbol s’ha adjudicat a l’altra empresa presentada al concurs, Excelent Facility Services, S.L. L’import del contracte és de 287.410,64 euros (sense IVA), que suposen 2.589,36 euros menys respecte a la xifra de sortida de la licitació.

A més, Excelent Facility Services ofereix un seguit de millores en el servei, com, per exemple, en l’estalvi energètic i la gestió i protecció del medi ambient, en la vigilància de la salut o amb un nou sistema de tractament de terres. Tanmateix, el nou contracte comportarà un estalvi de 3.897,24 euros anuals, si es compara amb l’anterior.