La Causa, una associació formada per joves del Moviment Cristià

Aquest divendres aquest nou projecte d'ajuda social es presenta a la Llar Sagrada Família de Terrassa

La Torre
18 de setembre del 2014
Sota el lema “Tenim una Causa: Ajudar a recuperar l’alegria” neix una nova associació a Terrassa. Es tracta de La Causa (Associació Causa Nostra Laetitia) erigida per "ajudar a fer front a noves formes d’exclusió i fragilitat de la nostra realitat més propera; detectant i derivant a entitats ja existents i creant el que calgui per ajudar". 

Durant aquest any passat amb l'ajuda de molt voluntaris, s'ha arrenjat la seu que està situada a la Llar Sagrada Família (C/ Mossèn Josep Moncau, 54), espai cedit gràcies per la parròquia de la Sagrada Família. L'equip directiu de CNL el formen militants del Moviment Cristià de Joves de la diòcesi de Terrassa i el seu consiliari.

La  presentació en societat tindrà lloc aquest divendres 19 de setembre a la seu social amb la xerrada: “Atents a noves formes d’exclusió i fragilitat” a càrrec d’Isabel Marquès Amat; Sindica Municipal de Greuges de Terrassa. Des de l'entitat fan una crida per captar cooperadors  i col.laboradors. Per accedir a l'acte, cal fer reserva per mail a [email protected] o bé per telèfon al 93 788 81 96.

 L'acte consistirà en:
- 20.30h Presentació audiovisual de l’associació.
- 21h Xerrada: Atents a noves formes d’exclusió i fragilitat. A càrrec d’Isabel Marquès Amat, Síndica Municipal de Greuges de Terrassa
- 22.30h Cocktail.