7a edició del Torneig Juan López Martínez a Matadepera

El torneig consistirà en un triangular entre els equips del F.C. Barcelona, Handbol Castelldefels i l’Handbol Egara de la categoria cadets

La Torre
19 de setembre del 2014
El club Handbol Veterans de Matadepera organitza per aquest diumenge 21 de setembre a partir de les deu del matí i al pavelló municipal, la setena edició del Torneig de Handbol “Memorial Juan López Martínez”, que un any més està obert a tothom: amics, familiars i aficionats. La competició té el suport de la Regidoria d’Esports i la Federació Catalana de Handbol.
 
El torneig consistirà en un triangular entre els equips del F.C. Barcelona, Handbol Castelldefels i l’Handbol Egara de la categoria cadets. Els dos primers equips s'enfrontaran a les 10, el segon i el tercer a les 10:50, i el primer i el tercer a les 11:40. Per acabar aquesta jornada esportiva se celebrarà, a partir de 2/4 d’1, un partit entre dos equips de veterans del Matadepera. 
 
El memorial Juan López Martínez es va instituir l'any 2009 i porta el nom d'un company de l'equip local desaparegut tràgicament quan només tenia 33 anys en un accident laboral.