Obre un nou espai d'art contemporani al centre de Terrassa

La Torre
19 de setembre del 2014
Escultura 'La liberación' de Jeniffer Ferrer Foto: E.T.

L’ Estudi Tigomigo (c/ Viveret, 17) obrirà les seves portes el proper 20 de setembre a les set del vespre. Situat en una antiga fàbrica tèxtil, l’espai aspira a convertir-se en un nou punt de trobada per a l’art contemporani i en un altaveu de propostes creatives per a la ciutat.
 
Amb 180 m2 destinats a l’art contemporani, l’espai comença la seva programació artística amb una doble exposició: els stencils del terrassenc Martí Pérez i la ceràmica de Jeniffer Ferrer.  Al llarg de l’any s’hi podran veure exposicions de pintura, fotografia, escultura, ceràmica, gravat, joieria d’autor i llibres d’artista.
 
Grunge, la fusió entre l’stencil art i la gràfica digital
 
Martí Pérez, àlies Grunge, ret homenatge al còmic underground, la cultura pop i el cinema clàssic de terror en la seva primera exposició individual a Terrassa. 
 
A les seves obres es fusionen l’scencil art i la gràfica digital per crear un univers apocalíptic i pertorbador on hi conviuen, amb ironia, David Bowie, el monstre del Llac i personatges de la mitologia de l’horror.
 
Jeniffer Ferrer, ceràmica minimalista
 
La proposta artística es completa amb l’obra de l’artista veneçolana resident a Andorra Jeniffer Ferrer. Sota el títol Cavilaciones, Ferrer ens proposa una reflexió entorn la bellesa i el pas del temps.
 
L’obra central de la seva exposició és un misteriós arbre, síntesi entre l’arbre de la vida i l’arbre del coneixement. Els estranys fruits que pengen de les seves branques obliguen a l’espectador a reflexionar sobre la fugacitat de l’experiència humana, la bellesa i la seva inexorable transitorietat.