Llach, Cardús i Piquer defensaran el 9-N a Matadepera

L'objectiu és parlar de les raons per les quals cal que continuï la mobilització de cara a la consult

La Torre
07 d'octubre del 2014

La delegació local d’Assemblea Nacional de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, CiU, Esquerra, SI i CUP, organitza pel divendres 10 d’octubre a les 9 del vespre i al pavelló, un Sopar-Multiconferència que comptarà amb la participació de Salvador Cardús, Lluís Llach i Eva Piquer. Finalment, Magda Oranich no hi podrà assistir per motius de salut.

L’objectiu és parlar de les raons per les quals cal que continuï la mobilització de cara a la consulta del 9 de novembre; es debatrà de com es vol que sigui el nou país i de perquè cal la unió per fer-ho possible.

El preu del sopar (fideuà, botifarra, pa, vi i postres) és de 25 euros els adults i 10 els menors de 7 anys. La venda de tiquets es fa a partir d'aquest dimarts i els dies 16, 23 i 30 de setembre; i 7 i 9 d’octubre de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del vespre a la sala B4 del Casal de Cultura. I també a la Sabateria Mic i Cal Trapet en horari comercial. Les places són limitades i els beneficis del sopar es destinaran íntegrament a finançar la campanya “Ara és l’hora”.

Més informació a [email protected].