Obertes les inscripcions per als tallers i clubs de lectura

Les biblioteques municipals ofereixen una gran varietat de cursos relacionats amb la literatura, escriptura o idiomes

La Torre
16 de setembre del 2014
Aquest mes de setembre, i fins a exhaurir places, comencen les inscripcions per a tots els tallers i clubs de lectura que organitzen les diferents biblioteques de la BCT Xarxa, Servei de Biblioteca Pública de Terrassa, dins del cicle “Acosta’t a la lectura”. 
 
Des de fa anys, amb l’inici del curs escolar, la BCT Xarxa posa en marxa aquest tipus d’activitats amb l’objectiu de fomentar la lectura i donar eines als participants per a millorar els seus processos de creació literària. Alhora, es persegueix el compromís de fer que les biblioteques esdevinguin un punt de trobada on compartir l’experiència lectora enriquint la vida cultural de la ciutat. 
 
Entre les diferents tipologies d’activitats que ofereixen les biblioteques trobem tallers i clubs de lectura tant de narrativa com d’assaig, clubs de lectura en idiomes (anglès i francès), clubs de lectura per a adults sobre literatura infantil i juvenil, clubs de lectura adreçats a públic juvenil i a infants, tallers d’escriptura creativa i literària, tallers de lectura fàcil per a persones amb dificultats lectores i tallers de lectoescriptura per a infants. 
 
Trobareu tota la informació sobre les activitats del cicle “Acosta’t a la lectura” a l’apartat de biblioteques públiques del web municipal