Ha arribat el moment que Jesús Fernández deixi el Terrassa FC

"Estem farts de mentides i promeses incomplertes. Emprendrem totes les mesures oportunes per aconseguir que aquesta persona deixi el club al qual està portant a la ruïna, tant econòmicament com esportivament", afirma la penya Orgullo Egarense

Penya Orgullo Egarense
12 de setembre del 2014
Des de la Peña Orgullo Egarense volem manifestar:
 
1r. A causa de diverses informacions rebudes, de les quals no en dubtem ni la seva autenticitat ni veracitat, i veient la total desídia de la direcció del Terrassa FC  encarnada en la figura del seu màxim representant, el senyor Jesús Fernández, en relació a la petició realitzada per aquesta penya sobre el pacte d'entrades abm altres clubs de la categoria per aconseguir rebaixes en els preus de les entrades per l'afició rival, ens veiem obligats a desconvocar la nostra protesta i informar que a partir d'ara, la penya es desplaçarà a tots els camps com fins ara ha anat fent però realitzant les gestions per ella mateixa amb els altres clubs, per tal d'intentar aconseguir els nostres objectius.

2n. Volem també expressar el nostre rebuig més ferm a la gestió realitzada fins a dia d'avui per Jesús Fernández al capdavant del Terrassa FC. Creiem que ha arribat el moment de demanar-li amb més força que mai que abandoni el seu càrrec, essent intrínsec cloure l'empresa que gestiona i deixant pas a una nova gent que realment vulgui fer un projecte esportiu seriós, amb ambició i generant il·lusió entre l'afició. 
 
Estem farts de mentides i promeses incomplertes. Volem el millor pel nostre club. A partir d'aquesta data, ens reservem el dret a emprendre i prendre totes les mesures oportunes i que creiem efectives amb la finalitat d'aconseguir que aquesta persona deixi el club al qual està portant a la ruïna, tant econòmicament com esportivament. Aquestes mesures sempre seran dins del marc de la legalitat, respecte i civisme però no per això menys contundents.

3r. Volem deixar ben clar que qualsevol iniciativa, protesta o similar que es prengui a partir d'ara, serà amb l'objectiu d'aconseguir el millor pel Terrassa FC. Que ningú ho vegi com un atac al club perquè la nostra intenció és justament la contrària. Quant a la plantilla i cos tècnic, estem al corrent de certes promeses incomplertes per part del president cap a ells i els volem donar tot el nostre suport.
 
4t. Per últim, fem una crida als abonats i aficionats en general del Terrassa FC que s'uneixin a nosaltres pel bé del nostre estimat club. Entre tots i si remem junts en el mateix vaixell, serem capaços d'aconseguir l'objectiu.
 
Per un Terrassa dels aficionats.
@orgulloegarense