Benzina més barata a partir d'aquest vespre per anar a la V

Petro7, amb estació de servei a Terrassa, vendrà a partir de les 20h a 1,295 euros la súper i a 1,195 el gasoil

J.P.
10 de setembre del 2014
La benzinera low cost amb consciència social catalana Petrolis Independents (franquícia de la cadena Petro7), abaixa els preus de la gasolina aquest vespre a partir de les vuit del vespre amb la intenció de contribuir a facilitar la màxima mobilització en la V de la Diada. A partir d'aquesta hora, la benzina súper 95 costarà 1,295 euros el litre i el gasoil A, 1,195 a la gasolinera del km 24,5 de la C-17 a l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) i a la nova benzinera de la franquícia, situada al carrer d'Igualada de Vic (Osona).

La benzinera de l’Ametlla del Vallès, ubicada al Km 24,5 de la carretera C-17, al polígon industrial Mas Dorca, es va posar en marxa el març passat i va convertir Petrolis Independents en la primera empresa de Catalunya de nova creació que, de forma pública, des del minut zero liquida tots els impostos a l’Agència Tributària Catalana. També han estat els primers en impulsar el que anomenen “Responsabilitat Social amb C de Catalunya”. La seva política d’RSC consisteix en revertir part dels seus beneficis en el teixit social del país, concretament els dedicaran al creixemenent d’iniciatives de col·lectius que defensen que Catalunya assoleixi un Estat propi.

Les benzineres de Petro7 són de les anomenades de baix cost, cosa que permet la companyia ser el màxim de competitiva en les àrees on estan ubicada. En aquesta línea els propietaris de la cadena han assumit també la campanya de l’11S i igualaran el preu de Petrolis Independents per la Diada tant a la estació de Terrassa –situada a la carretera BP-1503 que uneix Rubí amb Terrassa- com a la de Montblanc (Carrer de la Carretera, 8).