Nova eina de Facebook per comprovar la privacitat

Canal Digital
08 de setembre del 2014
Facebook ha llançat una nova eina que permet als usuaris comprovar amb qui estan compartint les seves publicacions a la xarxa social de manera ràpida i senzilla.
 
Després d'entrar a la plataforma, apareix l'opció ‘Comprovació de la Privacitat’. Clicant a "Sí, d'acord", l'usuari inicia un procés que el porta a conèixer i ajustar quines són les seves prioritats de seguretat.
 
Quan els usuaris inicien la sessió a la xarxa social, Facebook els mostra una opció per comprovar si estan utilitzant la xarxa social tal com desitgen:
 
 
Un cop acceptada la pregunta inicial, Facebook permet comprovar amb qui estem compartint les publicacions que hi ha al mur de cada usuari:
 
 
El segon pas mostra qui veu cada missatge sobre cada aplicació que l’usuari té instal·lada. També permet esborrar les que ja no s’utilitzen:
 
 
Finalment, revisa i edita la privacitat d'informació clau al teu perfil:
 
 
El missatge de la 'Comprovació de la Privacitat' ha d’aparèixer als usuaris en els pròxims dies de manera automàtica. Si no apareix, s’hi pot accedir ràpidament des de l’accés directe de 'Privacitat' de la Facebook.