Estat lamentable dels passatges de Can Palet de Vista Alegre

Alfonso Garcia
03 de setembre del 2014
Fotografia d'aquest estiu feta en un dels passatges del barri Foto: Alfonso Garcia

Aprofito l'espai de la Carta del Lector de La Torre per transmetre la meva queixa referent als passatges del barri de Can Palet de Vista Alegre en Terrassa.  Per començar la seva construcció va ser precària i irresponsable. No sé si tota l'ajuda que es va donar es va dedicar a la construcció o es va quedar pel camí.
 
A l'estiu creixen les plantes -com es pot veure a los fotografies- i es converteixen en intransitables i a l'hivern o en època de pluges són perillosos, ja que el material del que estan fets els esglaons es relliscós, i pot fer mal tant les persones joves com les de més edat.
 
A més, les plantes a l'estiu no es tallen per part de l'Ajuntament i no té cap mena de manteniment.  Aquest barri paga els mateixos impostos que qualsevol barri de Terrassa, inclòs el centre, on hi ha un perfecte manteniment de tot.
 
M'agradaria que s'enrecordessin de nosaltres no només quan arriben les eleccions.  Molts veïns d'aquest barri ens sentim avergonyits de la politica de la ciutat i el seu únic interès recaptatori.
 
Transitar pels passatges resulta molt complicat Foto: Alfonso Garcia