La jugadora internacional Vicky Losada, amb el Terrassa FC

En aquest partit de la segona jornada de Lliga, primer a l'Olímpic de la temporada 2014-2015, els jugadors estrenaran la nova equipació oficia

La Torre
30 d'agost del 2014
L`egarenca, en un partit de la Lliga de Campions Foto: FCB

El debut en lliga del Terrassa FC a l'Olímpic de Terrassa comptarà amb la presència de la jugadora internacional del FC Barcelona, Vicky Losada , qui realitzarà la sacada d'honor abans de l'inici de l'encontre que enfrontarà al Terrassa FC i el CF Peralada en la segona jornada de Lliga de la Tercera Divisió Nacional.

El Terrassa FC vol reconèixer la trajectòria futbolística d'una de les grans jugadores i referent en el futbol femení nacional, la terrassenca Vicky Losada , jugadora del FC Barcelona, acaba d'arribar dels Estats Units on ha disputat la prestigiosa lliga de futbol femení, la Women 's Professional Soccer , després de ser fitxada per un dels equips referents, el Western New York Flash .

Losada serà protagonista abans de l'inici de l'encontre de lliga que disputarà el Terrassa FC davant el Peralada , diumenge 31 d'agost, a les 18 hores, a l'Olímpic de Terrassa, on la jugadora internacional realitzarà la sacada d'honor.

Vicky Losada , migcampista, va néixer a Terrassa on va iniciar la seva carrera esportiva amb el CD Can Parellada. El Sabadell va ser el seu següent equip abans de fitxar pel FC Barcelona on permaneix des de l'any 2004 -excepte la temporada 2007-08 que va militar en les files del RCD Espanyol-.

Amb el FC Barcelona ha aconseguit dos lligues (2012 i 2013), 2 Copes de la Reina (2011 i 2013) i 4 Copes de Catalunya (2009-10-11-12). Component de la Selecció Espanyola de futbol, és una de les jugadores habituals pel seleccionador Ignacio Quereda en els partits de la fase de classificació pel Mundial de Canadà 2015 en el que Espanya lidera el grup 2. Va participar en la passada Eurocopa de Suècia 2013 on Espanya va arribar a quarts de final.

En aquest partit de la segona jornada de Lliga, primer partit a l'Olímpic de Terrassa de la temporada 2014-2015, el Terrassa FC estrenara la nova equipació oficial de la Temporada. Esperem que tingui una bona acollida i doni sort a la primera plantilla del Terrassa FC.