Pas endavant dels Minyons de Terrassa amb un 9d8 a Igualada

Els Moixiganguers d'Igualada, signen la millor diada de la seva història descarregant per primer cop el 2de8f

Redacció
24 d'agost del 2014
El primer 2de8f descaregat dels Moixiganguers Foto: David.R.Rico

Colles Actuació
C. Joves Valls 5 de 8, id4 de 9f, 4 de 9f, id 3 de 9f, 2 de 8f
M. Terrassa 5 de 8, 9 de 8, 3 de 9f
M. Igualada 4 de 8, 2 de 8f, 9 de 7

Diada històrica a Igualada. Els Moixiganguers han descarregat per primera vegada en la seva història la torre de 8 amb folre. Fins a dia d'avui, els d'Igualada tan sols n'havien carregat un, el passat mes de juny. Avui, han descarregat la torre en segona ronda i l'han unit al 4 de 8 i el 8 de 7, el que significa la millor actuació de la seva història.

Qui també ha fet un pas endavant a Igualada han estat els Minyons de Terrassa, que han completat el 5 de 8, el 9 de 8 i el 3 de 9 amb folre, el que significa la millor diada que ha vist mai la plaça de l'Ajuntament d'Igualada.

En canvi, la Joves de Valls no ha pogut sortir de plaça amb una nova tripleta. Els vallencs han començat amb el 5 de 8, castell que podria pujar un pis més el proper dissabte, però en segona ronda han vist com desmuntaven el 4 de 9f. En ronda de repetició l'han completat, però en tercera tornaven a desmuntar un castell, aquesta vegada el 3 de 9f. Han optat per tancar la ronda de castells amb el 2 de 8 amb folre. Com ja van fer a la Bisbal, han descarregat el pilar de 7 amb folre, demostrant la confiança aquesta temporada en l'espadat.