ERC Vacarisses carrega contra el govern pels incendis a Coll Cardús

Els republicans critiquen la "manca d'informació" de l'Ajuntament respecte els focs que s'han produït darrerament i exigeixen "explicacions clares i concretes" sobre els motius i les conseqüències

Lluïsa Tarrida
13 d'agost del 2014
Des del grup municipal d’Esquerra Republicana de Vacarisses han realitzat un comunicat en el qual demanen "explicacions clares i concretes sobre els darrers quatre incendis que s’han produït a l’abocador de Coll Cardús".

Els republicans volen saber l'origen dels incendis, així com també la seva localització i si ha representat algun perill per la població, o el medi ambient. Igualment, exigeixen tenir coneixement de si ha pogut representar algun perill per la massa forestal que envolta l’abocador i que es troba a les portes del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.

ERC demana al govern municipal els motius de "perquè aquest incendi, i d’altres que s’han produït en aquest recinte, no són noticiats en cap dels mitjans públics dels que disposa l’ajuntament, com el web municipal, xarxes socials, correu electrònic o les alertes SMS" i es pregunta "volen amagar aquesta informació?".

Per acabar, la formació sol·licita la convocatòria de la Comissió de Seguiment de l’Abocador. Aquesta Comissió "durant aquesta legislatura no s’ha convocat mai, i creiem que hi ha motius suficients per fer-ho".