El CN Terrassa visita la piscina del Real Canoe

L’esquerrà Víctor Cabanas, baixa pràcticament segura

Aterrassa.cat
05 de novembre del 2010
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà demà la piscina del Real Canoe Isostar (18.00h) en partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El conjunt de Dani Nart buscarà retrobar-se amb la victòria en un escenari que mai no resulta còmode per als equips visitants. Els madrilenys, a més, arriben amb la necessitat de puntuar, atès que han encaixat dues derrotes en les dues primeres jornades.

El tècnic terrassenc afronta el xoc amb un nou maldecap. Al marge de la baixa ja coneguda de Sergi Mora, l’esquerrà Víctor Cabanas va fer-se una lesió a l’espatlla esquerra en el partit contra el Barceloneta i és molt possible que no pugui jugar. A més, Ricard Alarcón continua arrossegant molèsties al turmell esquerre. El Natació, això sí, recupera els tres estrangers, Diakonow, Carpenter i Parker, absents la jornada anterior per la disputa de partits internacionals amb les seves seleccions.

Nart destaca que el grup arriba al partit “reforçat” després de la bona imatge que va oferir en el duel contra el Barceloneta. “Certament vam salvar amb nota les baixes que teníem. Els jugadors que havien de prendre noves responsabilitats a causa de les absències van superar el repte i van respondre a la perfecció”.

El tècnic local subratlla la dificultat que planteja el Canoe com a local. “És una piscina complicada. És semidescoberta i el públic fa molt de soroll”. A més, l’equip dirigit per Salvador Chava Gómez “ha crescut com a equip respecte a la temporada passada. Han afegit ordre a la intensitat que sempre han tingut”. Nart afirma que el rival de demà “ha recuperat frescor i il·lusions renovades” de la mà d’incorporacions de nivell com ara l’exwaterpolista de l’Alcorcón, Mario García, “un jugador versàtil, condició que el va molt difícil de defensar”. L’entrenador egarenc esmenta també Víctor Gutiérrez, una boia jove que s’ha estrenat com a internacional absolut en el darrer partit d’Espanya contra Bielorússia.