1 de 10

El Parc Natural de Sant Llorenç recupera la Font Neda

per Lluïsa Tarrida, 12 d'agost de 2014 a les 11:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'agost de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els treballs han permès arranjar la vegetació del camí per facilitar-ne l’accés des de la Bassota del Dalmau Foto: Trail Sant Llorenç del Munt

Els excursionistes que passen habitualment pel Parc Natural de Sant Llorenç ja tenen un nou punt d’interès. Es tracta de la Font Neda, un punt d’aigua situat al costat de la Castellassa del Dalmau i que dóna a la canal de Santa Agnès.


La recuperació ha estat possible gràcies a un conveni signat entre la Diputació de Barcelona i l’Obra Social La Caixa, que han decidit tornar a donar vida a aquest espai, sobretot per ser una font situada a una cota relativament alta i per la biodiversitat que hi aporta.

Els treballs, a càrrec de les empreses Naturalea Conservació i L’Heura, han permès arranjar la vegetació del camí per facilitar-ne l’accés des de la Bassota del Dalmau. A més, també s’ha millorar el drenatge en la captació d’aigua, la recuperació de part del punt d’aigua i la neteja i adequació de l’entorn de la font.
Participació