Què cobren els regidors de Terrassa per assistir a un ple municipal?

El tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda Alfredo Vega contesta a la pregunta realitzada per un ciutadà sobre les remuneracions econòmiques dels polítics

La Torre
11 d'agost del 2014
L'Observatori Municipal Ciutadà de Terrassa va preguntar a l'Ajuntament de Terrassa, a través d'una pregunta realitzada per Miquel Gordillo el passat mes de juny sobre la remuneració que reben els regidors per la seva assistència als plens municipals, tant ordinaris com extraordinaris.
 
Des del Consistori, el tinent d'alcalde d'Hisenda Alfredo Vega ha estat l'encarregat de contestar-la:
 
"Per assistència a les sessions de Excm. Ajuntament en Ple i altres organs col.legiats, llevat Junta de Portaveus: 1.533€ (mensuals). Els imports que s'han determinat com assistències es percebran mensualment, i tindran la consideració de pagament a compte, subjecte a la comprovació en el seu cas de l'efectiva assistència com a mínim a dotze reunions anualment, a la part proporcional que correspongui, del respectius òrgans col·legiats, i s'actualitzaran d'acord amb les previsions de les lleis pressupostàries
 
Per tant, aquestes indemnitzacions es perceben únicament pels regidors i regidores de la Corporació que no tenen atribuït cap altre dret econòmic d'acord amb el règim de dedicació fixat en els mateixos acords, els quals es troben publicats al Tauler d'Edictes de la web municipal, on els podeu consultar.
 
En virtut dels acords per l'Excm. Ajuntament en Ple en data de juny de 2011, modificat per acord de data 23 de febrer de 2012, el règim dels drets Econòmics dels electes i dels grups polítics municipals estan fixats de la manera que segueix:
 
Alcalde -dedicació exclusiva- 6.391€
Tinents d'Alcalde -dedicació exclusiva- 4.879€
Regidors/es membres Junta Govern -dedicació exclusiva- 4.378€
Regidors/es amb atribucions delegades -dedicació exclusiva- 3.746€
Regidors/es amb atribucions delegades -dedicació parcial- 2.142€
Portaveu de grup municipal -dedicació exclusiva- 2.310€"