L'Embarral porta «Els Contes d'en Neret» a la Sala Fènix de Barcelona

La Torre
09 d'agost del 2014
Alberich i Gómez, en un moment de l'espectacle Foto: L'Embarral

El proper dissabte 6 de setembre « Els Contes d'en Neret » s'instal·len a la Sala Fènix de Barcelona per passar-hi tot el mes de setembre, fins al 28 de setembre. Els dissabtes i diumenges a les cinc de la tarda es podrà veure aquest espectacle que combina teatre infantil i il·lustració a càrrec dels egarencs Pau Gómez i Marion Alberich, membres de la companyia L'Embarral.
 
«Els Contes d'en Neret» és un espectacle per a infants a partir de 3 anys que, a través de il·lustracions en directe i narració teatral, ens descobreix una sèrie de històries de la mitologia catalana i contes populars.
 
Marion Alberich és dissenyadora i il·lustradora. Ella es converteix en una nena avorrida a casa seva que decideix posar-se a dibuixar. Gran és la sorpresa quan descobreix que tot allò que dibuixa es fa realitat! Pau Gómez és actor graduat pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Ell encarna en Neret, un personatge que surt d'un dels dibuixos i està molt preocupat perquè vol tornar a casa seva. Per tal de poder-hi tornar ens explica històries del lloc d'on ve i les coses fantàstiques que hi passen.
 
L'Embarral és una entitat cultural creada a Terrassa aquest mateix any per Pau Gómez i Marion Alberich amb l'objectiu de ser un espai d'investigació i creació artística. Produeix espectacles propis, ofereix formacions i espais de producció, organitza i gestiona esdeveniments culturals, entre d'altres activitats.
 
L'espectacle es podrà veure fins al 28 de setembre Foto: L'Embarral