Canvis en els horaris dels serveis municipals de Terrassa

La Torre
04 d'agost del 2014
La Biblioteca Central tancarà demà les seves portes.
La Biblioteca Central tancarà demà les seves portes.
La Biblioteca Central restarà oberta tot i que amb un horari més reduït.

Arriba l'agost i l'Ajuntament de Terrassa decideix reajustar els horaris d'alguns dels serveis municipals. Entre els equipaments més afectats hi haurà l’Oficina Municipal d’Informació, a la Plaça Didó, que restarà oberta en horari de matí, de dos quarts de nou a dos quarts de tres, i sobretot les diferents oficines d’atenció ciutadana ubicades als centres cívics que estaran tancades aquest mes. El motiu és que els centres cívics també estaran closos durant aquest període vacacional.
 
També modifica el seu horari el servei d’atenció telefònica 010. En aquest cas estarà operatiu de vuit del matí a tres de la tarda. La resta del dia hi haurà un servei de contestador automàtic. 
 
Quant a les biblioteques municipals, la Central estarà oberta de dilluns a divendres de deu a dues del migdia i de quatre a dos quarts de nou del vespre. Dissabte, l’horari serà de deu del matí fins a les dues del migdia. Pel que fa a la resta de biblioteques es trobaran obertes de dilluns a dijous de quatre de la tarda a vuit del vespre i els divendres de deu del matí a una del migdia.