Els Minyons obriran el Festival de la Mediterrània d'Al Hoceima

Un seguit d’activitats que han estat preparades amb l'objectiu d'aprendre, conèixer, entendre i compartir les diferències entre les dues cultures

La Torre
02 d'agost del 2014
Més de 200 efectius de la colla castellera Minyons de Terrassa es desplaçaran a partir de demà cap a terres marroquines per viure un intercanvi cultural entre el Marroc i Catalunya.

Un seguit d’activitats que ja tenen organitzades han estat preparades amb l’objectiu d’aprendre, conèixer, entendre i compartir les diferències entre les dues cultures.

Les actuacions que la colla realitzarà en aquest viatge estan programades per dimarts 5, dimecres 6, dijous 7 i divendres 8 d’agost. Quatre exhibicions en tres localitats diferents; Al Hoceima, Imzouren y Ajdir programades totes a partir de les set de la tarda.

Al Festival de la Mediterrània, que durant la setmana es celebrarà a la localitat marroquina, els egarencs també hi tindran una participació important. Donaran el tret de sortida al festival amb la construcció d’uns pilars i l’actuació dels grallers de Minyons, les Gralles Grillades, dins els actes de la inauguració.

El viatge, organitzat pels Minyons de Terrassa i el comitè d’Amistat Catalunya-Rif, conta amb el suport del Consell Regional d’Al Hoceima-Taza-Tounate, el Consell Municipal d’Al Hoceima, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa i la Diputació de Barcelona.