Xavi Pérez dirigirà la selecció espanyola femenina júnior

Abans, el tècnic egarenc formarà part del cost tècnic de la selecció espanyola juvenil fins al Mundial de Madrid

La Torre
29 de juliol del 2014
Xavi Pérez, entrenador del CN Terrassa.
Xavi Pérez, entrenador del CN Terrassa. | Albert Prieto
Xavi Pérez, entrenador del CN Terrassa. Foto: Albert Prieto

El tècnic del Club Natació Terrassa Xavi Pérez exercirà d’entrenador de la selecció espanyola femenina júnior de waterpolo al Campionat d’Europa que se celebrarà a Roma (Itàlia) del 7 al 14 de setembre. Serà la segona experiència de l’egarenc al capdavant d’aquest combinat després que l’estiu passat el dirigís al Mundial de Volos (Grècia), en el qual va assolir una excel·lent medalla de plata. Enguany, doncs, la Federació Espanyola de Natació continua aplicant la política de situar tècnics de clubs en les seleccions de categories inferiors que ja va portar a terme la temporada passada.
 
Fins a la cita a la capital italiana, Pérez formarà part del cos tècnic que està preparant el Campionat del Món Juvenil que tindrà lloc a Madrid del 25 al 31 d’agost. Hores d’ara, la selecció juvenil, amb la terrassenca Anna Roldán entre les divuit escollides, està desenvolupant un stage a Zeist (Holanda) fins a l’1 d’agost. La següent concentració preparatòria es desenvoluparà a Grècia.
 
Després del Mundial, l’entrenador del Natació es ficarà de ple en la preparació del combinat estatal júnior per a la màxima cita continental. De moment, la llista està integrada per sis jugadores que s’estan exercitant al CAR de Sant Cugat. La convocatòria final es completarà amb waterpolistes procedents del Campionat del Món Juvenil.