Jordi Ballart fa costat a discapacitats esportistes

La Torre
25 de juliol del 2014
Visita de Jordi Ballart al campus d’estiu per a persones amb discapacitat Foto: A.T.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Alfredo Vega, ha visitat avui el campus d’estiu per a persones amb discapacitat que organitza l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració del Club Egara, entitat que cedeix l’ús de les seves instal·lacions per a aquesta activitat.

La directora comercial del Club Egara, Laura Gordillo, ha acompanyat l’alcalde i el regidor durant la visita. A l’acte ha assisitit també Rafael Ramos en representació de La Caixa, entitat financera que col·labora amb el campus a través de l’Obra Social. Adjuntem imatge. Aquest campus esportiu, adreçat a infants i joves de més de vuit anys afectats de discapacitat física, psíquica o sensorial, va començar el passat 8 de juliol i ha finalitzat avui. Les deu persones inscrites practiquen diferents esports adaptats a les seves característiques.

Les jornades tenen com a principal objectiu familiaritzar els participants amb diferents modalitats d’esport adaptat, en un espai que afavoreix el contacte amb el medi natural. A més, un dia es dedica a la vela adaptada, amb una sortida per a navegar.